Λέκτορας Εξαναγκάζεται να Παραιτηθεί Μετά από Διάλεξη για P2P Εφαρμογές
Posted by Χρίστος Ευαγγέλου Fri, 20 May 2005 20:16:06 EEST
Ένας λέκτορας σε Ισπανικό Πανεπιστήμιο εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή έδωσε διάλεξη για το θέμα των P2P προγραμμάτων. Φαίνεται ότι το Πανεπιστήμιο πιέστηκε από ένα Ισπανικό σύνδεσμο δισκογραφικών εταιρειών για το θέμα.
Αίσχος! Αυτό μας έλειπε τώρα, να φιμώνονται οι διδάσκαλοι στα πανεπιστήμια επειδή έτσι θέλουν ορισμένοι μεγαλοκαρχαρίες. Αν είναι δυνατόν. Η ιστορία αυτή πρέπει να ακουστεί.
Το website του λέκτορα (συμπεριλαμβάνει blog) είναι εδώ
Περισσότερα για την ιστορία εδώ.
Reader's Comments
:o!! Έμεινα με το στόμα ανοικτό! Πλήρης φίμωση!!!
Δεν ντρέπονται λέω γώ! Μακάρι να μπορούσα να τον βοηθήσω πάντως. Φαίνεται συμπαθητικός πάντως από το λέγειν του!
Είναι κρίμα που κάποιοι έχουν την δύναμη να κάνουν κάτι τέτοια. Πόσα άλλα παρόμοια περιστατικά γίνονται και δεν θα τα μάθουμε ποτέ! Το ότι το περιστατικό έγινε στην Ισπανία, ίσως να βοήθησε στο να ακουστεί. Αν γινόταν στην Αμερική ακόμα θα έψαχναν το πτώμα του άτυχου λέκτορα…. :-)