το μπλοκ μου κ εγώ
Posted by Ελένη Γεωργίου Wed, 22 Mar 2006 15:28:03 EET
είναι λίγο καθυστερημένο να αναρωτιέμαι γιατί να διατηρώ μπλοκ, όταν αυτή είναι η 94η δημοσίευση, αλλά είναι πολύ του χαρακτήρα μου αυτή η ερώτηση. Πάντα καθυστερημένη είμαι σε όλα.
Νομίζω ότι όλοι το παθαίνουν αυτό : έχω το αίσθημα της έκθεσης .. όπως εκείνο το όνειρο που είμαι στην αυλή του γυμνασίου μου, σε συγκέντρωση, κ εγώ ξέχασα να βάλω τα ρούχα μου. Θα μου περάσει όμως, είμαι σίγουρη.
Αγαπώ τα μπλοκς. Είναι σα να ψαρεύκω μπουκάλια από τη θάλασσα κ να διαβάζω σκέψεις. Υποθέτω ότι αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα κ εγώ. Για να βρεθώ. Αγαπώ το μπλοκ μου. Είναι αυτό που λέει η φίλη μου η Ν, ότι επεκτείνω το χώρο ασφάλειας μου. Ένα ανοιχτό παραθυρούι.
Είναι ωραίο που το phigita δε σε αφήνει να χαθείς σε κάτι άλλο που δεν είσαι. Ευχαριστώ phigitaman :)
Reader's Comments
Είσαι ένα από τα αγαπημένα μπλοκ! Συνέχισε να είσαι εσύ! :)
…από τα αγαπημένα μου μπλοκ εννοώ… ;)
Αλαφροΐσκιωτη η Ελένη μας, σε άλλη διάσταση. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι την κατανοώ πάντα, αλλά μερικές φορές το μυστήριο έχει άλλη γοητεία. Keep phigiting !
<άσχετο με τη καταχώρηση>Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμμαστάρια.</άσχετο με τη καταχώρηση>
Αλαφροΐσκιωτη! Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό. Θυμούμαι στο Λύκειο όταν κάμναμε τη Φόνισσα τη Φραγκογιαννού την αναφέραμε συχνά αυτή τη λέξη (κοίτα να δεις πράματα που συγκρατά ο εγκέφαλος μου). Δατς μπατ Χάρη!, αλλά τέλοσπαντον.
Νομίζω κάπου χαρακτήρισαν και τον Σολωμό έτσι. Αλαφροΐσκιωτος όπως το έθεσα εγώ είναι αυτός που βλέπει πέρα από τα συμβατικά πράγματα, που βλέπει τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά ας το πούμε. Είναι κομπλιμέντο, τουλάχιστον αυτές ήταν οι προθέσεις μου.
ααααα.. εντάξει τότε, για τη δική μου πραγματικότητα είσαι ένας Αλαφροΐσκιωτος. Για τα δικά μου δεδομένα, είσαι εκτός πραγματικότητας. Κατακρίβεια, δε θα σε ξαναπώ Χάρη Μιλητό. Θα σε λέω, Χάρης ο Αλαφροΐσκιωτος. Αρέσκει σου; :pppppppppppppppppppppppppp
Τς τς τς. Πάσοοο …………..
Αλαφροΐσκιωτος είναι αυτός που… "χάννει η παττίχα του", "δεν τα έχει τετρακόσσια"…
Και νομίζω ότι μόνο εγώ δικαιούμαι να αποκαλώ το συγκεκριμένο άτομο έτσι! Αντί για πάσο νομίζω μια απολογία θα ήταν καλύτερη.
Παραθέτω την ερμηνεία που δίνει το Μείζον Ελληνικό Λεξικό - Τεγόπουλος-Φυτράκης για το επίθετο αλαφροΐσκιωτος:
Ανάλυσα το σκεπτικό μου στο προηγούμενο μου σχόλιο όσον αφορά την χρήση του επιθέτου αυτού.
ουυυυυυυυυυ ρε Χάρη! Το σχέδιο ήταν να σε κάμουμε να γράψεις εκτός εαυτού σχόλιο κ μετά να κάμουμε hide τα δικά μας για να φαίνεσαι παράλογος κ να σου γυρίζει. Τωρά εχάλασες το ούλλο.
Εννοείται ότι το σχέδιο ήταν δικό μου! :)
Ποιος άνδρας τα έχει βγάλει πέρα με >= 2 γυναίκες; Αχχ . . . .Τουλάχιστον εγλύτωσα την κλάππαν.