πατίνια του πάρκου
Posted by Ελένη Γεωργίου Thu, 17 Aug 2006 10:04:58 EEST
αγαπημένο μου ημερολόγιο,
χθες πήγαμε βόλτα με τη μικρή σε ένα παρκούι για να κάνουμε εξάσκηση με τα πατίνια. Η μικρή μόλις έβαλε τα πατίνια, άρχισε να κάμνει κάτι διπλά/τριπλά άξελ με κάτι γατίσιες προσγειώσεις.. ήταν πραγματικά υπέροχη. Σε κάθε προσγείωση της άκουγες ένα σιγανό ταπ κ ήταν σαν να έβλεπες ένα ελαφρό πούπουλο να αγγίζει τη γή κ μετά να πετά ξανά. Μετά τα φόρεσα εγώ κ χόρεψα τη λίμνη των κύκνων σε μια νέα εκτέλεση/χορογραφία δικής μου έμπνευσης. Επειδή δεν είχαμε την ορχήστρα της Βιέννης να μας συνοδέψει, η μικρή μουρμουρούσε τη μουσική κ εγώ τραγουδούσα, κ όπου έλεγε 'λίμνη των κύκνων' εγώ έλεγα 'πατίνια του πάρκου'. Η μικρή δε μπορούσε να σταματήσει το χειροκρότημα.. 'μπράβο μπράβο' φώναζε, συγκινημένη από το θέαμα.
Reader's Comments
Συγγνώμη που ρωτώ αλλά η 'λίμνη των κύκνων' με την Βιέννη τη σχέση έχει?
η συμφωνική ορχήστρα Βιέννης παίζει συχνά πυκνά σε παραστάσεις του έργου του Τσαϊκόφσκι 'η λίμνη των κύκνων'. Εν πολλά ωραίο έργο, τελευταία αλλάξαν του το τέλος οι αμερικάνοι : αντί να καταλήξουν μαζί ο πρίγκιπας μαζί με την βασίλισσα των κύκνων, ο πρίγκιπας δηλώνει αιώνια αγάπη σε άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα η βασίλισσα των κύκνων να μείνει κύκνος για πάντα κ η σκηνή κλείνει με τον πρίγκιπα να κλαίει μόνος του :D
Αν δεν πάεις στο Μπαλσόϊ να δεις μπαλέτο δεν έχεις δει ποτέ τπτ.
δεν πήγα ποτέ σε μπαλέτο. Αρέσκει μου η ιδέα του μπαλέτου, αλλά πάνω από μισή ώρα σε κάποια παράσταση, νομίζω ότι θα αυτοκτονήσει ο εγκέφαλος μου (bolshoi or not).
Δηλαδή για να καταλάβω Ελένη μου γράφεις στο ημερολόγιο σου για την μικρή και η μικρή για σένα; Επειδή που τις 10 προτάσεις που έχεις οι 8 έχουν την λέξη μικρή μέσα.
Φλο δεν έχω άλλη δικαιολογία εκτός από το ότι έχω περιορισμένο λεξιλόγιο :p