η γραμμή
Posted by Ελένη Γεωργίου Sun, 20 Aug 2006 03:11:34 EEST
είναι κάτι σαν must γεγονότα σε χρονολογική σειρά, σαν ένας οδηγός 'πώς να ζήσετε μια ολοκληρωμένη ζωή'. Αν δεν ξανακούσατε για τη γραμμή, ρωτήστε τη μάμμα σας : 'μάμμα, τι πρέπει να κάμω με τη ζωή μου;' Η απάντηση που θα πάρετε είναι η γραμμή.
η σημερινή ήταν μια πολλά περίεργη μέρα, ασφυκτικά γεμάτη με υλικό για παράπονα για τη γραμμή, για το πόσο αγχωτική κ καταπιεστική είναι .. αλλά τελικά καταλήγω να σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι κ τόσο κακό πράγμα. Κατακρίβειαν είναι ένας καλός τόπος να αγκυροβολήσεις τα όνειρα σου. Τα δικά μου αιωρούνται, δε συνδέονται το ένα με το άλλο, συνεπώς είναι αδύναμα. Σκέφτομαι ότι εν καλά να προσπαθήσω να χτίζω τα όνειρα μου ποδά ποτζεί κατά μήκος της γραμμής. Πάντα επίστευκα ότι θα συμβεί κάτι μαγικό κ ξαφνικά όλα τα αιωρούμενα όνειρα θα γειώθουν ακριβώς τζαμαί που πρέπει. αχ. ακόμα πιστεύκω το.
Reader's Comments
"Τα δικά μου αιωρούνται, δε συνδέονται το ένα με το άλλο, συνεπώς είναι αδύναμα…"
Διαφωνώ κάθετα οριζοντίος και διαγωνίος με το πιο πάνω.
Έστω ότι τα χτίζεις ποδά και ποτζί της γραμμής.
1) Δεν θα μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά 2) Ότι κτίζεται γκρεμίζεται. (βλέπε τοίχος του Βερολίνου, δίδυμοι πύργοι, το εργοστάσιο του Πίττα κ.τ.λ) 3) Όταν αιωρούνται μπορείς να έχεις indexing λόγω της ταχύτητας της σκέψης.
Η γραμμή δεν υπάρχει επομένως μπορείς να φανταστείς ότιδήποτε σχήμα θέλεις εσύ. Για παράδειγμα μια άλλη "γραμμή" μπορεί να είναι και η εξής¨ :
Σαντανομένη γραμμή αλλά ισχύει….. Το νόημα της καταχώρησης αυτής είναι το εξής : " Η γραμμή χαράζεται από τους δυνατούς και δυνατοί είναι αυτοί που μένουν πίσω να την χαράξουν. "
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά από μια ηλικία και μετά (~16) τα όνειρα μεταφράζονται σε "θέλω". Και εμείς προσπαθούμε απλά να φτάσουμε τα θέλω μας. Τί πάει να πει τα όνειρα σου αιωρούνται; Αν είναι αδύναμα τότε ίσως δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις (όποιο κι αν είναι αυτό).