μέτα σκέψεις

Posted by Ελένη Γεωργίου Sat, 05 Jan 2008 03:32:13 EET

Μόλις επέστρεψα από μια phigitoσυνάντηση , και έχω πολλή έμπνευση. Πάντα είναι ωραία να συναντιόμαστε η phigitoπαρέα, αλλά νομίζω ήπια πολύ κρασί!Υποτίθεται ότι το μπλοκ μου θα αποτελούσε τη θετικότερη γωνιά του διαδικτύου, και κοίτα το τώρα: παραμελημένο, γεμάτο με κωδικοποιημένα προσωπικά πράγματα. Νομίζω είναι καιρός να αρχίσω να δίνω λίγη θετικότητα πίσω στο σύμπαν, μιας και αυτό ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρο μαζί μου τελευταία, .. και, υπόσχομαι να το κάνω αυτό .. σε επόμενες καταχωρήσεις :p

Πάντα ήθελα να είμαι η τύπισσα που ζει γενναία και αγαπά γενναιόδωρα. Μεταξύ μας αγαπημένο μου μπλοκ, δε τα καταφέρνω και πολύ καλά. Σκοντάφτω πάνω σε διάφορα συμπαντικά πανάρχαια εμπόδια, αλλά δε πτοούμαι, επειδή αυτό σημαίνει ότι μάλλον είμαι άνθρωπος.

Posted in Σκέψεις, προσωπικά | 1 comments

    Reader's Comments

  1. Το σύμπαν πάλε το φτωχό! Πες του να μου στείλει και εμένα λίγη περισσότερη υπομονή να ταΐζω τις λερναίες πραγματικότητες μου. Και άμα του περισσεύει και λίγη ανθρωπιά ,ας στη στείλει σε μερικά δίποδα (όχι φλαμίγκο, περδίκια…,αλλά ανθρώπινα όντα).Διότι τούτη η χρονιά εν η χρονιά του χρηματοδέκτη(, ή θα μπορούσε να λέγεται και χρηματοευροδέκτης) .

    -- Κωνσταντίνος Γεωργίου ~constantin7geo, January 05, 2008