phigita.net! Homepage

λεμονοσκέψεις

Posted by Ελένη Γεωργίου Sat, 07 Mar 2009 15:36:17 EET

Οοο φρόντο, αυτή θα είναι μια χαρούμενη καταχώρηση. Φάνηκε από το πρωί ότι η σημερινή μέρα θα είναι καλή. Αγαπητέ άγνωστε, ξανάκουσες για τα καλά του ζεστού νερού με λεμόνι σαν το πρωινό ρόφημα; Αν έχεις λεμονιά με ψηλά κλαδιά και πρέπει να πηδήσεις λίγο για να κόψεις το λεμόνι, ακόμα καλύτερα!

Λατρεύω τα Σάββατα, ξυπνώ χωρίς να σκέφτομαι ‘freak! άρκησα πάλε!’ Ναι, σκέφτουμαι στα αγγλικά μερικές φορές, φταίει το ΡΙΚ που μόνο αμερικάνικες σειρές έβαζε όταν ήμουν μιτσιά.

Κάμναμε τις δουλειές του σπιτιού πριν, και μιλούσαμε (ο χάρος της μάμμας μου, επειδή κάμνουμε το διπλάσιο χρόνο να καθαρίσουμε), και σαν ασχολείτουν με τη τουαλέτα η g., είπα την ιδέα μου: μια μέρα όλος ο πλανήτης ξυπνά, και δε μπορεί, ούτε θέλει ούτε σκέφτεται να κάνει σεξ χωρίς να είναι ερωτευμένος. Πολλά καλή ιδέα για σειρά νομίζω. Πώς θα αντιδρούσε ο πλανήτης; Αμέσως σκεφτήκαμε τον Κωνσταντίνο, αυτός θα συνέχιζε πολλά καλά το σενάριο! Κωνσταντίνε, οργίασε λίγο!

Η αλήθεια είναι ότι λαχταρώ το καλοκαίρι, φέτος περισσότερο από άλλη φορά, ίσως λόγο του φετινού χειμώνα. Δε πάω τόσο συχνά στη παραλία μου για περπάτημα, αφού τώρα πάω γυμναστήριο.. λείπει μου! Αλλά το γυμναστήριο εν πιο αποτελεσματικό, κυρίως επειδή γνωρίζεις ανθρώπους με πελλάρα που σε κρατούν σε κίνηση, δανείζουν σου ενθουσιασμό για να εκπληρώσεις τους στόχους σου.. οπότε η θάλασσα θα πρέπει να περιμένει :p

Πολύ άκυρη η σημερινή καταχώρηση μου τελικά, σκορπισμένες σκέψεις χωρίς κυρίως θέμα. Ακριβώς όπως είμαι εγώ! ‘Looking at the world from the bottom of well’ , αφιερωμένο σε όλους όσους νιώθουν το ίδιο. Σκορπισμένοι, ακεντράριστοι, περιστασιακά μελαγχολικοί αλλά κυρίως χαρούμενοι.

Να έχετε ένα υπέροχο θετικό σαββατοκυρίακο xx

Posted in πελλάρες, Σκέψεις, υπέροχες μέρες | 1 comments

    Reader's Comments

  1. Αν : "μια μέρα όλος ο πλανήτης ξυπνά, και δε μπορεί, ούτε θέλει ούτε σκέφτεται να κάνει σεξ χωρίς να είναι ερωτευμένος." Τότε αυτό θα σημαίνει ότι πολλοί θα μείνουν άνεργοι ( θα χρεωκοπήσει η βιομηχανία του σεξ). Επίσης, ο παραπάνω κόσμος θα ήταν απογοητευμένος με τη ζωή του επειδή θα έπαιρναν πιο κατάκαρδα τις χυλόπιττες.

    Φυσικά, μια φυσική εξέλιξη ενός τέτοιου ενδεχομένου θα ήταν να ερωτευόμαστε πιο συχνά, πολλούς ανθρώπους, που στο τέλος της ημέρας θα εξευτέλιζε και πάλι την εξιδανικευμένη ιδέα του "έρωτα".

    Όπως έλεγα εγώ παλιά, και το άκουσα πρόσφατα από κάποιο, το να ερωτεύεσαι είναι επικίνδυνο επειδή αποβλακώννεσαι. Το σεξ είναι μια φυσική ανάγκη που για κάποιους είναι ανεξέλεκτη, για κάποιους άλλους ελεγχόμενη, και κάποιοι άλλοι δεν έχουν άλλη επιλογή από να το ανεκτούν, ή να ζήσουν χωρίς αυτό.

    Ρώτα κάποιο αν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έκανε σεξ. Κάποιοι θα σου πουν "πάρα πολύς" και εννοούν ότι πέρασε μήνας, άλλοι θα εννοούν ότι πέρασαν 2-3 εβδομάδες, άλλοι μπορεί και χρόνο.

    Εγώ πιστεύω ότι το σεξ είναι η πράξη που γίνεται από όλα τα θηλαστικά για αναπαραγωγή και η φύση μας προκαλεί πολλές παραισθήσεις για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Κάποιοι χρειάζονται δικαιολογία για να κάνουν σεξ, άλλοι αποδέκτηκαν τη φύση τους και το κάνουν έτσι κι αλλιώς.

    -- Γεωργία Γεωργίου ~georgia, March 09, 2009

Nearby

« newer | up | older »


Copyright © 2000-2010 phigita. All rights reserved.
Powered by the blood, sweat, and tears of the phigita.net community.