Πάρε πέντε + ένα

Posted by Χάρης Μιλητός Sun, 25 Feb 2007 18:37:12 EET

Ύστερα από την πρόσκληση του Νεόφυτου, είπα κι εγώ να γράψω πέντε πράγματα για μένα.

  • Είμαι τελειομανής, πολλές φορές σε εκνευριστικό επίπεδο. Είμαι εξαιρετικά σχολαστικός και άνθρωπος της λεπτομέρειας.
  • Ακόμη επεξεργάζομαι το ερώτημα εάν οι γυναίκες είναι ευλογία ή κατάρα. Αμφιταλαντεύομαι. Κι ακόμη προσπαθώ να τις καταλάβω.
  • Μερικές φορές μαθαίνω με τον δύσκολο τρόπο. Πρέπει να πάθω για να μάθω. Πολλές φορές ξέρω ότι είναι λάθος μια πράξη αλλά εντούτοις, λόγω ξεροκεφαλιάς την κάνω.
  • Είμαι από τα άτομα που δεν συμπαθούν το ποδόσφαιρο. Οι γνώσεις και οι κλίσεις μου σε θέματα ποδοσφαίρου και γενικά αθλητισμού είναι επιεικώς πενιχρές.
  • Σε μερικά θέματα είμαι συντηρητικός και δεν αποδέχομαι εύκολα τις αλλαγές. Ίσως θα έπρεπε να γίνω πιο δεκτικός.

Και το extra:

  • Μου αρέσει να ρωτάω τις γυναίκες για την ηλικία τους (παρόλο που είναι κατά των κανόνων του savoir vivre) και να μου απαντάνε "Πόσο δείχνω;"

Παραδίδω την σκυτάλη στο ανορεξικό μέλος του phigita.

Posted in Προσωπικά, Χιούμορ | no comments