Ο ηλίθιος δημοσιογράφος και η Ιδιοφυΐα πίσω από τον Παγκόσμιο Ιστό
Posted by Γιώργος Θεοφάνους Wed, 10 Aug 2005 01:38:20 EEST
Ο Sir Tim Berners-Lee αποφάσισε να δώσει μια μίνι-συνέντευξή στο [κατ' άλλα φανταστικό] BBC. Ο τύπος αφιερώνει την μίση συνέντευξή στις κακές συνέπειές του Διαδικτύου και ρωτά (!!!!!!!!!!!!) τον Berners-Lee αν έχει τύψεις λόγω του πορνογραφικού υλικού που υπάρχει διάσπαρτο στο Διαδίκτυο ή αν χάνει τον ύπνο του λόγω χρήσης του Διαδικτύου για παράνομές πράξεις, για την παρασκευή εκρηκτικών κ.α.
Το κείμενο της συνέντευξης εδώ.
Reader's Comments
Φαντάζομαι αυτόν τον δημοσιογράφο να βλέπει στον browser του πορνογραφικό περιεχόμενο και να πετάγονται popups, διαφημίσεις, να εγκαθιστώνται spyware στο pc του και να σκέφτεται: τι ηλίθιο πράμα τούτο το ίντερνετ!
Μόλις τέλειωσα την ανάγνωση. Όντως, μου φαίνεται ότι η συνέντευξη του δεν ήταν ισορροπημένη. Συμπεριφέρεται σαν να έχει εμμονή με το να δημιουργήσει στον TBL ενοχές. Περίεργο. Μπορεί απλώς να μην είναι ώριμος επαγγελματίας.