And life goes on...

Posted by Σωτήρης Δημητριάδης Thu, 10 Mar 2005 18:03:39 EET

Οι τελευταίες τέσσερις μέρες ήταν από τις χειρότερες μου. Εκτός από το γεγονός ότι έχασα ένα πολυαγαπημένο μου πρόσωπο, ήμουν και βαριά άρρωστος και είχα να διαβάσω και για μια εξέταση που τέλειωσα πριν λίγο. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο θείος μου ξεκουράστηκε τουλάχιστον από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό.

Στενοχωρήθηκα επίσης και με αυτό που έγινε μεταξύ του Γιώργου και του Χάρη. Είχα διαβάσει εκείνη τη καταχώρηση, καθώς και τα σχόλια του Χάρη και κατά τη ταπεινή μου άποψη δεν έκανε τίποτα κακό για να αξίζει τέτοιας μεταχείρισης. Εκφράσεις του τύπου «να μην ξανασχολιάσει στο ιστολόγιο μου» δεν ταιριάζουν στη κοινότητα του phigita. Σε καταχώρηση του ο Χάρης κάνει έκκληση συμφιλίωσης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

15 comments

    Reader's Comments

  1. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να λυθεί η παρεξήγηση αλλά με το να πάρεις θέση νομίζω δεν βοηθά. Αν είναι να πάρει ο καθένας μας θέση υπέρ του ενός ή του άλλου δεν θα λυθεί η παρεξήγηση αλλά θα εμβαθύνει.

    Συλλυπητήρια για τον θείο σου.

    -- Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ~constandinos, March 10, 2005

  2. Κωνσταντίνε ευχαριστώ, δεν παίρνω θέση για να εμβαθύνω τη παρεξήγηση, απλώς νιώθω ότι ήταν άστοχη η ενέργεια του Στρατή να αποκλείσει το Χάρη από το ιστολόγιο του.

    -- Σωτήρης Δημητριάδης ~sotiris, March 10, 2005

  3. Σωτήρη, τα συλληπητήρια μου.

    -- Χρίστος Ευαγγέλου ~christose, March 10, 2005

  4. Ευχαριστώ Χρίστο, να'σαι καλά. Είπαμε, όταν έρθεις Λευκωσία, ξέρεις :)

    -- Σωτήρης Δημητριάδης ~sotiris, March 10, 2005

  5. Σωτήρη καταρχάς συλλυπητήριά για το συγγενικό σου πρόσωπο που αποδήμησε. Επιπλέον ευχαριστώ για την συμπαράσταση σου στο θέμα της "διαμάχης".

    Δεν έχω σκοπό να αναλύσω για το ποιος φταίει, απλά θέλω να τονίσω ξανά ότι είναι κρίμα να τσακωνόμαστε δια μέσου μιας πλατφόρμας που σκοπό έχει να φέρει κοντά ανθρώπους - όχι φυσικά πως είναι καλό να τσακωνόμαστε. Ως ώριμοι άνθρωποι οφείλουμε να συζητήσουμε και να λύσουμε την ασήμαντη διαφορά που έχουμε.

    Καλή νύκτα σε όλους και καλά να περνάτε !

    -- Χάρης Μιλητός ~harry, March 10, 2005

  6. Αν πάρω θέση, δίνεται συνέχεια σε θέμα το οποίο θεωρώ λήξαν, και μάλιστα σε μια καταχώρηση που θίγει πιο σημαντικά προβλήματα για το Σωτήρη. Αν δεν πάρω θέση, θα δίνεται συνέχεια σε λανθασμένες εντυπώσεις για τους λόγους που αφαίρεσα την καταχώρηση. Μονά-ζυγά χάνω, οπότε επιλέγω (εναντίον της συμβουλής πιο πράων φίλων) να απαντήσω όσο πιο λιτά μπορώ.

    Εμμένω στην παράκληση μου, η οποία δεν έχει να κάμει τίποτα απολύτως με τις απόψεις οποιουδήποτε, αλλά με αυτά που θεωρώ απαραίτητα θέσμια για τη διεξαγωγή διαλόγου που οδηγεί σε συμπεράσματα (αντί εντυπώσεων). Η επανειλημμένη παραβίαση του πλαισίου αυτού υποδεικνύει έλλειψη αντίληψης της ύπαρξης του, και ναι, παραδέχομαι ότι είμαι πλήρως ασύμβατος με διάλογους για σοβαρά θέματα που αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση και στο τέλος γίνονται ένα συνονθύλευμα παρενθετικών αναφορών σε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την ουσία.

    -- Γιώργος Στρατής ~stratis, March 10, 2005

  7.   As You Like It !

    Τίτλος έργου του William Shakespeare. To θαυμαστικό το πρόσθεσα εγώ.

    -- Χάρης Μιλητός ~harry, March 10, 2005

  8. Ρε παιδιά, έννεν τόπος δαμέ. Άντε να δω.

    -- Χρίστος Ευαγγέλου ~christose, March 10, 2005

  9. Σωτήρη, τα συλληπητήρια μου.

    -- Ανδρέας Ευθυμίου ~antrikos, March 10, 2005

  10. Συλληπητήρια Σωτήρη.

    -- Γιάννης Κωμοδρόμος ~yiannis, March 10, 2005

  11. Παιδιά ευχαριστώ. Γιώργο και Χάρη προσπαθείστε να τα βρείτε…

    -- Σωτήρης Δημητριάδης ~sotiris, March 11, 2005

  12. Σωτήρη, τα συλληπητήρια μου.

    -- Μάριος Νικολαϊδης ~nicolaides, March 11, 2005

  13. Μάριε, ευχαριστώ, να'σαι καλά.

    -- Σωτήρης Δημητριάδης ~sotiris, March 12, 2005

  14. Συλλυπητήρια Σωτήρη μου. Η ζωή όντως συνεχίζεται…

    -- Γεωργία Γεωργίου ~georgia, March 12, 2005

  15. Ευχαριστώ Γεωργία μου.

    -- Σωτήρης Δημητριάδης ~sotiris, March 13, 2005